Voor investeerders

We zijn ervan overtuigd dat Quodari veel potentie heeft en interessant kan zijn voor investeerders in risicokapitaal. De oprichters hebben gefinancierd tot aan de beta-test. Daarna zijn 2 informele investeerders ingestapt. Voor de verdere ontwikkeling en internationale uitrol is aanvullende financiering nodig.
We geloven in de potentie voor investeerders

Businessmodel

Het businessmodel is gezond maar in de groeifase gaan de kosten voor de baten uit. De gebruikers gaan namelijk pas na verloop van tijd betalen voor extra opslagruimte voor hun content of voor een premium abonnement. Ook werken we aan een B2B propositie.

We zijn voor de komende groeifase op zoek naar investeerders die de mogelijkheden inzien. Investeerders die geloven in het product en in onze principes. Die begrijpen dat ons model ‘data-privacy-by-design’ geen belemmering is maar een kans, omdat de markt er rijp voor is. 

Nieuwsgierig naar ons businessplan en de mogelijkheden voor investeerders? Neem dan contact met ons op via de contact pagina. We presenteren graag ons business plan, het product en ons team.

Quodari is gestart met een ruw idee. In Februari hebben we de beta versie gelanceerd in Nederland. We werken nu hard aan de uitbreiding van het product en bereiden de rollout in Europa voor. Wil je een impact hebben door in deze vroege fase te investeren?

We hebben een eerlijk business model waar de leden van Quodari betalen voor de waarde die de app biedt. Het is niet de business die profiteert van de waarde van de data van haar gebruikers.